EspañolCatalàEuskaraEnglish
Tecnologies de la Informació

El perfecte gestor de tasques

Trobar un gestor de tasques perfecte és bastant difícil, entre els provats, em trobo amb molts molt bons però en anglès, que encara que no és una limitació per a alguns, sí que ho és per a altres.

No estic parlant de gestors de projectes, no, sinó d'aquelles aplicacions a la web (o amb les dades en el núvol) que permetin d'una manera senzilla gestionar petits projectes en forma de llistes de tasques amb la possibilitat de gestionar fàcilment i saber el temps invertit en un tema o un altre.

Vaig treballar força temps amb Basecamp, però des de fa més o menys un any vaig començar a usar Teambox i decididament em quedo amb ell, compleix amb la majoria dels meus requisits i els que falten per complir sembla que estan a punt de complir-se. Durant altre temps vaig estar provant paral · lelament un altre tipus de producte que té molt a veure amb el tema, encara que els veig més com enquadrats en l'àrea de les xarxes socials internes per a empreses, en què hi ha un apartat de projectes o tasques. Em refereixo a Zyncro i a Toolea. Toolea està ara mateix en plena evolució, a punt d'aparèixer amb la seva versió 3.

Buscant, buscant, em vaig trobar amb una aplicació d'escriptori (que guarda les dades en el núvol) i que em sembla molt especial. Veure Tracta el Billings Pro.

Què és el que fa que Billings Pro sigui especial?

  • Gestor de clients
  • Gestor de projectes / tasques avançat
  • Emissió de pressupostos
  • Emissió de factures
  • Gestió de cobraments i pagaments

Un dels problemes és l'idioma, si no domines l'anglès no hi ha traducció per a l'espanyol. Un altre gran problema, Només que són per a MAC OS X… Una llàstima ja que els usuaris de Windows o Linux no el podran fer servir.

Pel que he pogut llegir al bloc de Teambox, sembla que està al caure una nova versió amb CRM i possibilitats de facturar. Per veure com funciona i si les noves funcionalitat és seran gratuïtes caldrà esperar.

Núvol d'etiquetes

El seu navegador no suporta canvas.

Categories