EspañolCatalàEuskaraEnglish
Tecnologies de la Informació

Característiques d'Artisteer 4.0

Aquest és el resum de la s noves característiques de Artisteer 4.0

 • Edició de contingut
 • HTML5 i CSS3 Suport
 • Suport per a dispositius mòbils
 • Google Web Fonts
 • Accés a les imatges de Flickr
 • Nou dissenyador visual de l'encapçalament
 • Noves opcions d'imatge
 • Disseny i edició del peu de pàgina
 • Noves opcions d'estil
 • Canvis en el GUI
 • Plug-in SDK

Edició de contingut

Prèviament, en Artisteer 3.1 només es podia crear continguts per les seves pàgines web si estigués creant 01:00 “Inici Blog” plantilla tipus. A la versió 4.0, pot dissenyar la plantilla i crear pàgines amb contingut per a qualsevol tipus de CMS. De fet, vostè ja no seleccioneu un tipus de plantilla per al seu projecte. Es treballa amb el disseny de la mateixa manera per a cada tipus de projecte. Al final, s'exporta al tipus de plantilla que es desitgi (HTML, Joomla, WordPress, etc.)

HTML5 i CSS3 Suport

Artisteer és ara compatible amb l'última evolució dels estàndards de millors pàgines web estructurades. Podeu afegir les seves pròpies experiències d'usuari enriquides, com les animacions, directament Artisteer.

Suport per a dispositius mòbils – disseny web sensat

Artisteer 4.0 ara genera plantilles per escalar el disseny de les seves pàgines web per a dispositius mòbils i portàtils. No hi ha necessitat d'ajustar la seva maqueta o estils per treballar en pastilles i telèfons. Ara vostè pot construir un lloc web que es veu molt bé en qualsevol dispositiu.

Google Web Fonts

Pot triar entre centenars de fonts de Google lliures, de codi obert i desenvolupades per a la web.

Accés en línia a les imatges de Flickr

On sigui que pugui inserir una imatge a la seva plantilla, com en el fons de la pàgina o capçaleres, ara pot triar entre milers d'imatges de Flickr a la web. No cal sortir de Artisteer per trobar; Artisteer se les porta.

Recordeu que les imatges que seleccioneu a Flickr estan sota la llicència Creative Commons. Podeu trobar més informació sobre les llicències atribució aquí.

Nou dissenyador visual de l'encapçalament

Artisteer 4.0 ara té un nou dissenyador de capçalera que es pot utilitzar per afegir funcions que abans no eren possibles.

Amb el nou dissenyador pot:

 • Afegir una presentació de diapositives al seu capçal: Definir cada diapositiva com si es tractés d'una capçalera separat. Decidiu com voleu que cada diapositiva a la transició a la següent. Si afegeix una imatge, presentacions de diapositives també es poden afegir al seu contingut de la pàgina, peu de pàgina i la barra lateral.
 • Nova eina de selecció: Interactiva canviar l'aparença del text i les imatges utilitzant l'eina de selecció nova. Rotar i moure text en qualsevol moment a la capçalera, i després l'estil que vulguis que aparegui.
 • Crear collages de fotos: Vol afegir més d'una imatge a la teva foto de capçalera? En Artisteer 4.0 ara és possible afegir i organitzar tantes fotos o imatges com vulgui.
 • Màscares de textura: Màscares transparents permeten fer part de la seva capçalera transparent perquè el fons es mostra a través de la seva pàgina. Pot utilitzar una màscara per afegir patrons interessants en base al seu fons, o utilitzar els patrons d'estil de les vores de la capçalera. En Artisteer 3.1, màscares transparents només estaven disponibles com un efecte de textura especial que ha seleccionat des de la galeria de la textura. No es podia afegir una altra textura, i si volies un efecte diferent que havia de crear la seva pròpia textura personalitzada. En Artisteer 4.0, màscares transparents es seleccionen per separat el que ara és possible afegir una màscara, sinó també seleccionar i afegir una altra textura a la capçalera. També hi ha opcions addicionals màscara per seleccionar on i com s'aplica la màscara.
 • Blocs de text: Necessites més opcions de text a la capçalera? Amb Artisteer 4.0 es pot afegir diversos blocs de text (Formes), a més d'estil amb màscares, textures, reflexos, etc. Les formes no són només per al text. Vostè les pot utilitzar per afegir patrons geomètrics que es pot estil amb textures, reflexos, etc, igual que altres parts de les seves pàgines. També podeu afegir formes a les seves pàgines Suposant que afegireu una presentació de diapositives al seu contingut, com la superposició de la imatge amb el text.

Noves opcions d'imatge

 • Estil Lightbox: Quan s'insereix una imatge, Artisteer afegeix automàticament l'atribut de classe “art-Caixa” a la etiqueta <img /> per crear un estil Ligthbox de la imatge. Ara els espectadors poden fer clic a la imatge per veure una versió més gran de la imatge superposada a la part superior de la pàgina. Vostè pot donar volta la taula de llum i s'apaga en les opcions d'imatge (a 'Vista prèvia').
 • Presentació de diapositives en qualsevol lloc: La seva capçalera no és l'única part de la pàgina on es pot incloure una presentació de diapositives. Allà on pugui incloure una imatge a la seva pàgina, també pot definir una presentació de diapositives.
 • Més opcions de font: Ara pot incloure imatges de la web utilitzant una adreça URL o seleccionant en la galeria en línia.

Disseny i edició del peu de pàgina

Ara podeu editar el disseny i l'àrea del peu de pàgina de la mateixa manera es poden editar altres parts de la seva pàgina.

Noves opcions d'estil

Artisteer 4.0 inclou noves formes d'estil per aplicar als components de les pàgines.

 • Efecte de text Shadow: En la majoria de llocs on es pot afegir text o estil de la plantilla, Artisteer ara li permet afegir un efecte d'ombra a la font.
 • Noves opcions de ràdio per files i cel · les
 • Nous elements HTML: Artisteer ara li permet controls d'estil comuns HTML com botons d'opció, caselles de verificació, etc. Aquests normalment es representa a la seva pàgina web per part del CMS, o una extensió de la CMS, tal com un connector, però ara en 4,0 pot estil d'ells en Artisteer perquè llueixin com la forma en què desitja que apareguin a la pàgina.
 • Color: On sigui que pot seleccionar un color en Artisteer, les dues primeres opcions a 'Colors addicionals “ara són” Negre “i” Blanc “perquè sigui més fàcil seleccionar els valors de color. Quan es selecciona 'Més colors … “ara hi ha un control de transparència que pot utilitzar per canviar l'opacitat de l'element (per exemple, la filial o Cel ·) sense haver de tornar a la barra de la cinta per canviar això. Tingueu en compte el botó lliscant està desactivat on la transparència no es permet. Per exemple, vostè no pot canviar l'opacitat de la font de manera que aquest es desactiva quan es treballa amb text.
 • Menús: Amb Artisteer 4.0, pot crear menús “estil de revista”. Artisteer ara inclou moltes més opcions d'estil com ara “subratllat” en vol estacionari i altres efectes visuals que es poden afegir a la barra de menú, submenú àrea i objectes solts.
 • Nous estils per capçaleres de les fronteres de blocs i barres de menú: Vostè pot afegir un estil de vora que controla individualment els costats fronterers voltant de capçalera de bloc i la barra de menús.

Canvis en el GUI

 • No cal seleccionar el tipus de plantilla: Quan es crea un nou projecte ja no cal seleccionar un tipus de plantilla (és a dir, WordPress, Joomla, etc). Ara totes les plantilles són els mateixes quan es creen, quan se'ls dóna estil i en crear contingut per a elles. No hi ha decidir quin tipus de plantilla es va a utilitzar fins que no exporti la seva plantilla. A continuació, les opcions configurables d'exportació canvien automàticament en funció del tipus de plantilla que seleccioneu.
 • Mode panell: La majoria de les seves opcions ara es pot configurar en un panell que llisca en l'àrea de vista prèvia. Amb la manera de panell no ha de seleccionar contínuament la barra de la cinta per obrir un quadre de diàleg per canviar les opcions. A mesura que treballa en l'àrea de vista prèvia, les opcions del panell canvien depenent de quins elements està treballant amb (per exemple barra de menú, encapçalament, imatges, etc.)
 • Suggeriments: Les opcions de suggeriments de la pestanya inici han canviat lleugerament. Els suggeriments del full, contingut i menú estan encara disponibles excepte que ara es seleccionen dins del context en què es treballa amb aquests elements en la vista prèvia. Per fer un canvi, seleccioneu la icona Suggeriment quan apareix en l'àrea de vista prèvia. Atès que el contingut que es veu a la pàgina es pot instal · lar en el back-end del CMS, les imatges i suggeriments de contingut s'han millorat, no només per canviar l'estil, sinó també el disseny i el contingut de la seva pàgina, fila, cel · la o l'àrea sencera de contingut. Abans de començar a afegir contingut a les seves pàgines, la funció de suggeriment pot ser molt útil per visualitzar diferents dissenys és possible que vulgueu utilitzar abans de començar a fer canvis.
 • Opcions reorganitzades: Trobareu que moltes opcions s'han reorganitzat perquè siguin més accessibles i més intuïtiu.

Plug-in SDK

Rebem moltes peticions d'usuaris que demanen Artisteer per donar suport diversos sistemes de gestió de contingut (CMS) i productes de tercers. Artisteer 4.0 ara inclou un Kit de Desenvolupament de Programari (SDK) per desenvolupadors interessats a contribuir a la comunitat Artisteer. Sap i si Javascript HTML, pot escriure els seus propis plug-in, i després compartir-lo amb altres al nostre mercat allotjat. En el futur també planeja incloure el suport als més buscats després de les plataformes de blocs i CMS, proporcionant plug-ins que es poden afegir a Artisteer. Per obtenir més informació sobre la creació de plug-ins per Artisteer per favor referiu-vos a la pàgina wiki del desenvolupador.

Núvol d'etiquetes

El seu navegador no suporta canvas.

Categories