EspañolCatalàEuskaraEnglish
Tecnologies de la Informació

billionphotos-1677591_medium2000

La seva web sobre WordPress

Instal·lacions i configuracions


Instal·lacions y configuracions


Busquem o proporcionem un Hosting o un servidor virtual en funció de les seves necesitats. També podem utilitzar el seu servidor en actiu si és factible la seva utilització. Li instal·lem i configurem l’última versió de WordPress. La seva web podrà estar en Català, Anglès o Espanyol, o bé combinacions d’aquests o altres idiomes que necessiti.

Podem transformar la seva estàtica web en una web dinàmica, moderna i atractiva.

Timis


Timis

Podem crear un tema des de zero o instal·lar un dels milers existents al repositori de temes de WordPress. Comprovarem el seu correcte funcionament i la ideal adaptació a les seves necessitats.

Extensions

El repositori de WordPress ofereix milers d’extensions (plug-ins) que es poden incorporar al WordPress; algunes d’aquestes extensions funcionen molt bé però altres afecten al funcionament de la web. Li ajudarem a seleccionar les extensions adequades o inclòs li programem de noves.

Altres components

Després de la instal·lació i configuració del WordPress podrem muntar l’estructura de la web, es a dir, els elements bàsics de WordPress per publicar informació: categories, menús, enginys, pàgines, etc.